loading...
amirblog
امیر بازدید : 331 پنجشنبه 16 تیر 1401 نظرات (0)

درباره ی کتاب غلبه بر خستگی مزمن :

 این کتاب (  غلبه بر خستگی مزمن ) راهنمای خودآموز شناختی – رفتاری است.

 

مدیریت و غلبه بر خستگی مزمن در جوانان به راهنمای گام به گام و تأثیر گذار بر مبنای مستدلی نیازمند است. متخصصان بسیار مجرب این حوزه کاترین رایمز و ترودی چالدر ، ابزار عملی و دست یافتنی را برای جوانان تنظیم کرده اند که مطالب قابل دانلود (قابل دسترسی در شبکه) را برای پشتیبانی از این شیوه ی بهبود بخش ارائه می دهند.

این کتاب را شامل راهنمایی هایی برای والدین و منابع مفیدی است به همه ی نوجوانان ، پدر و مادرها و افراد حرفه ای که با خستگی مزمن مبارزه می کنند ، پیشنهاد می کنیم. 

در حال حاضر هیچ گونه راهنمای خودآموزی که به حوزه ی خستگی مزمن جوانان پرداخته باشد ، در دسترس نیست .

این کتاب خلاق و نوآور ، طرح کاملی است که به گونه ی فردی ، برنامه ی بهبود فردی را در بر می گیرد و به گونه تخصصی شیوه ی برخورد با این مشکل را نشان می دهد.

 

عنوان های تحت پوشش عبارتند از خواب ، ورزش ، چیرگی بر استرس و مسائل مدرسه . کاترین رایمز ترودی چالدر در جایگاه متخصص با سوابق مثبتی که از سوی بیماران و والدین گزارش شده است ، از این راهنما که بر اساس درمان شناختی – رفتاری قراردارد و با شواهد تحقیقی حمایت می شود ، در خدمت پزشکی سندروم خستگی مزمن یا درد عضلانی و التهاب مغز سال های زیادی استفاده کرده اند.

 

کتاب غلبه بر خستگی مزمن در جوانان ، گروهی از جوانان را که به خدمات پزشکی سندروم خستگی مزمن نیاز دارند ، به استثناء عده ای که این عارضه در آنان به وسیله شرایط دیگری به وجود می آید و ارزش بررسی ندارد ، مخاطب خود قرار می دهد.

پرفسور ترودی چالدر در زمینه ی خستگی مزمن و سندروم خستگی مزمن یا درد عضلانی و التهاب مغز و خستگی در سایر شرایط پزشگی را گسترش داده اند. وی استاد روان درمانگر شناختی – رفتاری در کالج سلطنتی لندن و روانسناس سلامت و درمانگر شناختی-رفتاری است که 27 سال تجربه ی کار با افراد خسته را دارد. همچنین آثار گسترده ای از او به چاپ رسیده است.

چه چیز باعث می شود دچار سندرم خستگی مزمن شوید؟

 

بازگشت بسیار سریع به فعالیت های عادی پس از دچار شدن به عفونت اولیه :

 

گاهی اوقات مردم در مراحل ابتدایی ابتلا به ویروس که ممکن است با تب همراه باشد سعی می کنند سطح معمول ورزش یا سایر فعالیت هایشان را حفظ کنند.

یا اینکه بدون در نظر گرفتن اینکه بیمار بوده اند خیلی زودتر به سطح فعالیت های قبلی شان برمی گردند.

اگر ناگهان سعی کنید فعالیت تان را بیشتر کنید ، عضلاتتان صدمه خواهند دید

 

 

نوسان یا افت و خیز

 

ممکن است بین انجام فعایت های زیاد در یک روز خوب و سپس احساس بدتر شدن از آن و استراحت زیاد در نوسان باشید.

سپس ممکن است حالتان شروع به بهتر شدن کند و دوباره خودتان را مجبور به دوری جستن از استراحت کنید.

بدن شما در این روند می تواند جلوی ضعیف تر شدن را بیشتر از قوی شدن بگیرد. نکته ی مهم ایجاد تعادل بین استراحت و فعالیت روزانه است.

 

 

برهم زدن برنامه ی روزانه

 

 این نکته نیز اهمیت دارد که هرروز برنامه ی مشابهی داشته باشیم . پیروی از برنامه ی روزانه ی منظم فقط به اصطلاح ، ساعت بدنتان را تنظیم نمی کند بلکه در نهایت ضرب آهنگ های بدنتان را کنترل می کند.

 

سخت گرفتن کار ها

ممکن است قبلا ورزش های زیادی انجام داده یا عادت داشته باشید فعالیت های زیادی انجام دهید .شاید انتظار داشته باشید حالتان بهتر شود و بسرعت به آن سطح فعالیت برسید.

افراد تندرست و فعال نسبت به افراد ناسالم به زمان طولانی تری نیاز دارند تا به وضعیت مناسب قبلی برسند. شاید خودتان را وادار کنید سخت تر فعالیت کنید و انتظار داشته باشید تغییرات به سرعت انجام گیرند. در مدت دوره ی بهبود ، انتظار نداشته باشید به سطح پیشین برسید.

 

چه وقت باید هدف فعالیت را کاهش دهید ؟

 

اگر پس از دو هفته دریابید که فقط توانسته اید فعالیت خاصی را با موفقیت حدود 25 درصد یا کمتر انجام دهید ، به این ترتیب احتمال دارد سطح فعالیت تان را بیشتر کنید.

ممکن است لازم باش برای دو هفته ی بعدی فعالیتتان را کاهش دهید ، هرچند در برنامه منظم روزانه تان آن را حفظ کرده باشید . برای مثال اگر برنامه فعالیت تان به این شکل باشد که باید یک ساعت در روز مطالعه کنید اما این کار را فقط سه روز در هفته انجام داده  و روزهای دیگر مطالعه نکرده باشید دو هفته ی بعدی بهتر است هرروز 30 دقیقه مطالعه را در برنامه تان بگنجانید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 22
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 9
  • آی پی دیروز : 7
  • بازدید امروز : 21
  • باردید دیروز : 4
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 21
  • بازدید ماه : 60
  • بازدید سال : 868
  • بازدید کلی : 34,546